Go'natt!

Imorgon kommer äntligen min älskling hem!! :D
Känner att det är dags att krypa under täcket.
Hade tänkt att jag ska upp rätt skapligt imorn.
Godnatt!

Gott det luktar!

Vilken morgon jag fick idag, vaknade typ kvart i tolv när jag skulle vart i stallet halv ett.. blev att slänga i sig frukosten och ta en spring tur till bussen så var där till klockan ett i stället. Red ut på Yrsa med Karin, skojigt Yrsa var pigg och nöjd! Borstade på Atla och gav henne medicinen, hon känndes inte lika svullen i benet idag. Vill att hon ska bli bra snaart!!
Efter stallet kom jag hem och duschade, åt mat sedan fixade mig klar för att få besök utav nattis och en vovve. haha, Helt galen hund! ;)
Vi skulle senare följa med min bror till affären och på vägen hem var det så himla fult Haha
Henke: Fan vad gott det luktar känner ni? Någon som eldar.
Vi: Aa, jag känner!
Henke: Men vad fan det brinner ju!
Jag: Vafan, Vi måste ju ringa efter en brandbil!!!
Henke: Är du dum eller man kan ju inte ringa för en sån liten brand! Så här gör man bara.
Haha så fult, så stampar han på det och lägger blöta löv över och stampar lite till sedan är det släckt
Det brann i en liten buske.. Vem fan tänder eld helt random på en buske?

Yrsa

Sådär, hem kommen från stallet.
Borstade på min lilla Atla och gav henne medicinen.
Idag red jag även Yrsa vilket gick bra, Himla arbetsvillig dam!
Nu är ju frågan vad man ska hitta på resten utav dagen/kvällen..
Men det visar sig!

Stall

Då är man vaken och har fått mat i magen. Ska strax på med ridkläderna och fixa mig klar för att åka ut till stallet.
Åh vilket jäkla väder det är, känns inte alls som att det är december.. Men skönt ändå!
Ne, nu måste jag göra mig i ordning, hejs!

Helt slut..

Vaknade upp vid 11 tiden, åt frukost och fixa mig iordning för att sedan ta en promenad med mor och mina bröder bort mot tuna park.
Fanns väl inte så mycket.. Men alltid hittar man något! Blev 2st tröjor och lite underkläder, kan alltid vara bra och ha.
Efter det gick jag och Henke min broder vidare till stan för att kika lite där också, resultatet blev att vi gick hem med var sin tröja till! haha..
När jag väl hade kommit hem och käkat lite var det dags igen att ge sig av ännu en gång fast bort till stallet för att ge Atla medicin..
Fick sällskap av min vän Nattis! Hon följde även med mig hem efter, vi satt och snackade om lite allt möjlig.
Lång dag med mycket gjort, ska lägga mig och koppla av  med en film och ringa min älskling!
Tjingiling!

Då var redan julen över.

Hade det så härligt igår, tycker julen är så mysig! :)
Dagen har inte varit någon höjdare, varit rastlös och inte haft nått att göra.. Tidigare idag var jag på affären med Alvida pratade lite, ända gången jag vart ut idag bara för jag var så sugen på ben&jerrys himla gott! har nyss duschat och fixat naglarna för att få tiden att gå haha..
Imorgon hade jag tänkt att åka och kika lite på tuna park, kanske hittar mig något fint. Blir förmodligen att fara dit med Hanna :)
Hoppas ni hade en bra jul!
Miss You! :*

Sova?

Om man ska lägga sig i sängen sedan sova för att orka med morgondagen? Ska upp tidigt för att hinna ut till stallet.Känner mig också väldigt trött & har även tråkigt för den delen...
Så mys med julafton imorn!

Snart Jul!


Igår åkte min älskade Tk iväg till Gotland.. Hade inget speciellt för mig överhuvudtaget heller därför jag inte orkade blogga nått.


Idag har jag iaf  varit i stallet på morgonen red ut på Yrsa med Karin. Efter det skulle jag ta in Atla men upptäckte att hon haltade lite.. Mamma ringde till vetrinären och som tur var kunde dom skriva ut mera medecin så får vi hoppas att det blir bra.. ''/

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och fixade mig iordning innan det var dags att gå iväg till tuna park för stt hinna köpa en julklapp till mammi.

Har även fått min dator tillbaka som varit inne på lagning! så härligt!!! :D Fick bara damp hela tiden när jag var tvungen att använda min gamla som är segare än en snigel...



Tjingiling


Då var det snart dax för jullov! Såå underbart, att bara slippa gå upp tidigt och göra vad man vill. Snart är det jul också. Tider bara rusar iväg känns det som.

Min dag har inte vart så speciell. Tog en sväng ut till stallet och skrittade ut på Atla, tänkte rida Yrsa också men klockan hade blivit så mycket så kännde att det var bättre att ta det på fredag.

När jag kom hem hade jag fått lite pengar av pappa & farmor, så snälla!
Begav mig av mot tuna park och åt på max med Tk och jesper följde också med.


Tänkte väl lägga mig och se film snart, så jag kommer mig iväg till nyby imogron då tvåorna ska ha någon show som avslutning innan vi får lov.


Älskar min häst!

Min bebis!! <3



Yees, vi fick precis plats!


Haha inte alltid man vill ge en puss inför kameran..


Fick nämlingen en smäll istället, haha!



Knuffar kan få en mössa att flyga bak!

Gooos!

You make me smile

Blev inga bra bilder på oss ute i skogen då jag hade reflexer på min overall så jag sken upp som en sol och bara de syntes.. Men är huvudet dumt så äre antar jag. Får bli en annan gång! :)

Skolan


Sitter här i skolan heelt ensam, har precis haft lunch. Det blev att äta på höskolan där de serverade julbord vilket var helt okey.

Idrott och matte är det skoldagen består av, och om tio min är det matte prov.. Har iaf tränat så känns bra! Hoppas jag blir godkännd.

Efter provet är det slut för dagen så blir att vänta till min vän Nattis slutar sedan ska vi åka iväg till stallet så ska jag rida ut en lite sväng barbacka så ska Nattis ta lite bilder, får se om det kommer upp någon bild senare. :)

Nu ska jag återhämta mig innan proov!
                
            Heejs!

Ny & fräsch!


Sådär ja, nu är man ny duschad och har gosat in mig i min lurviga '' one pice''. Har till och med hunnit måla naglarna innan älsklingen hunnit tillbaka från affären.
Lika fort som han är hemma ska vi kolla på en film och mumsa popcorn, Mys!

Godnatt! :D

Stallet för hela slanten

Då var praktiken avklarad. Har inte haft så mycke uppgifter, fixade iording de hästarna som nina skulle longera och medans hon var ute med häst efter häst så passade jag på att mocka och fylla på ny torv där de behövdes. Var sedan dax med en fika paus! Tog sedan ut hästarna som Nina var klar med.
Endel tyckte det var mysigt med lite snöö tror jag ;)


Inte rätt tajming men haha :)

Fyllde på vattenhinkar, gav lunch hö. Fixade iorfning kvällsmatan och blätläggde betforn samt linfrön. Kolla till ute stona och ute hingstarna sen hände det inte så mycket. Innan jag skulle till bussen fick jag en lite pressent som tack av Nina

Väldigt Snällt! :)

Även en liten gåva av Doris ( Ninas mamma) Så snälla med mig. Hihi

Efter praktiken bar jag av till stallet för att fodra, skulle även rida Yrsa, Vilket giick bra!

Bild på henne :D




Måste bara tillägga att när Atla hade ätit upp sitt hö gick jag en promenad med henne, efter en stund stannar hon och sätter mulen i snön och ser precis ut som om när de dricker, sedan märker hon att det inte går och tar en tugga istället hahah så sööt. Stackars plutt jag hade ju glömt ge vatten klart hon är törstig.. Så hon hade väldigt brottom hem! Och Imorgon ska jag äntligen få rida henne igen så jag längtat, fast endast skritta såklart.

Haha långt inlägg men kände att jag hade endel att skriva (a'

C YA!

För övrigt har jag världens bästa storebror vid namn Jesper. Han är min största idol! /GudN^

Natti


Dags för mig att sova.. Ska kolla på ''never back down 2'' till jag somnar.Ska upp tidigt imorgon för att åka till praktiken, och sedan vidare till nästa stall till min lilla plutt så kommer vara igåg typ hela dagen. Men det klarar jag nog ska vi se! :)

Nej nu ska jag lägga mig hörs!

På god väg!


Känner mig nästan frisk, såå UNDERBART!!

Kunnde till och med ta mig ut till stallet idag (hoppas bara på att jag inte blir sjuk igen pgd av vädret!)
Skulle ut till stallet idag för att prata med Cissi angående en ung häst som hon har, men inte riktigt har tid med, så hon har frågat mig om jag möjligtvis har tid och lust att rida hon 3-4 dagar i veckan. Vilket ska bli spännande!
För tackade självklart ja till detta. Hon red henne och berätttade var som är bra på att tänka på när jag rider henne, sedan fick jag testa att rida lite. Hon är en pigg och väldigt arbetsvillig häst. Har tyvärr ingen bild på henne (Yrsa) men det kommer.

Ha det bra så länge!

Jäkla Förkylning!

Usch så det jobbigt att vara förkyld, har typ sovit hela dagen..
kollat på lite barnfilmer, vilket jag typ jämt gör när jag är sjuk, det blir så lätt att somna till dem och sen tycker jag om de haha.

Nej jag har absolut inget speciellt att skriva om eftersom jag inte har gjort ett dugg idag. Tråkigt och dålig tajming nu när det är helg och allt.. Får väl hoppas att jag blir frisk snart iaf.

Juste igår när jag var i stallet så stod jag och myste med min underbara häst massor och borstade hon, delade även hennes man, så tjusigt! :)

Nu ska jag äta något sedan lägga mig och försöka sova vilket kanske blir lite svårt..

Höörs!




Blev en bild på Atla bara för hon är så sööt! ;)

Usch..


Heejsan!

Gud så trött jag varit idag, kom hem la mig i sängen och somnade direkt typ.. Vaknade upp och då var klockan fem, ont i magen hade jag också.. Åt lite mat och nu är det bara för mig att gå iväg till bussen för att åka ut till stallet. Åh jag hoppas det släpper!

hejs så länge! :)

Skoolan..

Haalloj!

Sitter här i skolan och har Engelska vi ska skriva en atiken men är näst intill klar nu, häärligt, så jäääkla fin!

Känner att jag är rätt trött idag, hoppas det släpper on en stund, vore bra.
Blir nog att vi och tjejorna äter på subway, menmen vi får se.
Nu ska jag återgå till mitt arbete


Ha det bra heejs!

Dagen

Hejhopp!

Sitter här hemma och gör ingenting kan man säga, funderar på att hoppa in i duschen sedan se på någon film typ, vore skönt, är rätt så trött...

Idag har vi vart på nyby, skulle rida ett dressyr pogram och jag hade helt glömt bort att kolla igenom det så jag kunde det, men det fixade sig ändå som tur var! Tyckte det var rätt så kul ändå, rida ensammen och på ett lite annorlunda sätt än vanligt och med lite julmusik samtidigt. Gick rätt så bra för min del förutom att så fort jag la bort spöt för att börja rida pogramet så tappar hästen bjudningen.. han somvar så pigg innan..
Men men, haha juste innan vi slutade blev pet typ kladdkaka tårta av nått slag för förra gången var det en tjej som ramlade av haha så var niiice!

Nu ska jag kila!

le å va glad

Hejsaaan!
Min blogg är väldigt konstig... Ska försöka fixa till det, eller be någon att hjälpa mig.
Jaha idag vaknade man av att en telefon ringer jätte länge och aldrig slutar.. jobbigt, haha. Men min dag har varit bra hitills! Idrott och matta var det på schemat idag, slutade tio i två, sköönt!!
Tog bussen hem och väckte min käraste (a'
Vi har spelat lite Xbox MW3 haha as kul faktist. :D
Har inget speciellt att göra idag, eftersom mamma åkte ut till hästen. Blir väl mest att mysa lite med pöjken min, ska baka pepparkakor också :D mums!
Så fint med en gran i hemmet! ;)                    Haha sådant som händer när mamma gör flera saker samtidigt ;)
Bilder från igår då vi fixa lite julstämmning ;)

Snart juuul

Oj oj, Vilken dag..


Jag har varit på min praktig idag, direkt efter det åkte jag till stallet, skulle sätta på brodar på Atla sedan ta en promenad med henne. Men eftersom det är så dåligt väder så är hon väldigt lerig om fossingarna, tänkte vara smart att spola bort det med vattenslangen.
Men icke, det gick Atla inte med på.. Blev rädd för slangen och smart som hon är så backar hon så inte slangen ska nå fram tilll henne.. haha! Gäller att tänka ett steg före kanske?
Igår hade mamma såklart glömt att köpa saffran så julbaket fick bli idag + julpynt! Tycker det är rätt mysigt!
Slänger upp ett inlägg lite senare på bilderna från våran jul stämmning här hemma ;)

myyyys!

Hej på er!
Min vän Hannah tänkte komma förbi, skojskoj! Vet inte vad vi ska hitta på , men det visar sig ;)
Senare blir det lite julbak här hemma, verkligen en mys söndag. I liike
Haha slänger upp en gammal bild! så söta ;)
CYA!

Morning

Godmorgon på er!


Så det är skönt med helg! lägga sig sent och inte oroa sig för att man vaknar sent. Underbart!
Det är helt dött här hemma inte ett ljud som låter.. Hmm.

Kanske ska slänga i sig frukost sen gosa ner sig i sängen igen!



Min älskade häst, bli frisk nu!

Cya!


Härligt!

Idag har man varit väldigt seg av sig och sovit ut ordentligt ändå. Blev att chilla här hemma. Efter jag hade ätit, skulle jag ut och kolla till Atla,  och hon är knappt svullen längre så det börjar bli bra nu känns bra! Fick sälskap av Alvida, vi fick oss en rejäl tur eftersom vi missade bussjäveln i hyndervad så var bara att börja promenera.. Men kul hade vi ändå och fick lite motion på köpet ;)
Haha har haft det lite trevligt här hemma och spelat monopool med mina bröder och Min älskling, haha jätte länge sen man spelade det ju! :D
Men nu ska jag snart lägga mig och se någon film men vet bara inte vilken!

bruunt

Åh saknar håret.. 
När man har blont saknar men sitt bruna hår och sen tvärtom.. Varför? Så jobbigt.. :/
Idag har det inte hänt mycket.. Var en seg dag i skolan, ända till halv fyra.. Men men överlede ju iaf haha!
Har inte haft något intressant att skriva om därför jag inte uppdaterat.. bara varit i skolan och till hästen för att ge medicin liksom..
Ikväll händer typ ingenting, ska till stallet vid sju tiden och ge hästarna mat & ge Atla medicin. Sedan blir det väl bara att ta det lungt men min käraste och se film eller spela lite xbox! :D
ska snart rusa till bussen.. Men ha en härlig kväll!

wie

Då är skolan avlkarad idag, hände inte så mycket.. Hade idrott och matte, jag var så duktig och jobbade på haha.
När jag kom hem sprang jag och hoppade på min sömntuta som självklart låg och sov!
satte på lite kaffe.. Men ska väl kila till min älsskliing. :D
Hejs!

Något trött..

Godmorgn!

Kännner mig som en död fisk.. Vill bara krypa ner i sängen igen bredvid min älskling! Men men bara två veckor kvar tills jullov tror jag, så de går icke är väl bara att kämpa på. Ska väl slänga mig in i duschen så jag hinner fixa mig innan det är dags för en att gå till busssen.

Slänger kanske in ett inlägg senare!


Yee

Nu blir det att testa på att blogga lite.. Jag har varit sugen på det ett tag nu, men har inte lyckats fixa iordning den. Tror jag satt i drygt två timmar idag för att försöka få ordning på den utan resultat så bad Fannygirl hjälpa till lite. Men min blogg är lite knasig då still mallen är jobbig, haha.. Detta får ialla fall duga för tillfället. Nog om det!
Har haft en chilldag idag, var ut och sprang innan innan frukost! känns härligt, men kondis har jag då inte haha! efter det försökte jag ju som sakt fixa bloggen, tröttnade sedan och kollade klart på en film jag på började igår kväll. Åkte sedan ut till min lilla Atla och gav henne medicin eftorsom hon har blivit halt.. stackarn, men hoppas hon blir frisk snart! Nu sitter jag och vet inte riktigt vad jag ska hitta på för skoj..
Slänger upp en blid på min Älskade häst och en glad Tjej! haha
Ha det bääst!!

kytkfgkfkgfkufljfl

kflfkgfgklflflflgflghclghcg
RSS 2.0