Gårdagen + idag

Igår hade jag praktik men började inte förens kl tio, så bestämde mig för att vakna samma tid som vanligt och åka iväg till Atla innan eftersom det är mot samma håll.
Där stod hon längst ner i nya hagen med en kompis. Hihi och helt frostig var hon också. 
Mamma ringde även när jag var i stallet på morgonen och berättade att hon ringt veterinären och han sa att vi kunde börja lägga in korta trav sträckor. Snart är Atla bra igen Hoppas jag! :D
Red ut på vägen i ca 30 min
Såå härligt väder!
Sedan var det praktik, fick vara med om ett och annat.
Idag har jag kommit mig iväg till skolan och sedan stallet. Red i ridhuset med Atla, för det mesta skritt och böja, ställa, flytta och lite trav, men idag ökade jag också passet med 5 min.

Har haft rätt mycket att göra så jag inte hinner med att blogga, men försöker! :D
Ha de bra!

Flytten till Albro

Sådär ja! Nu är Atla på plats i nya stallet. Jäklarns så hon sprang och skuttade, jätte fin tjej. Fick iaf någon bild på damen!
Min vackra Atla ♥

Kissemissen! :)
Lill hästen, så himla sööt! :)

Nyby

Hann plugga lite igår kväll med mamma, så provet vi hade idag känndes bra! Hoppas jag får bättre än förra då jag fick ett D som mål har jag att få ett A inom häst.
Har haft en lite tuff dag, mycket bekymmer men det ska jag se till att lösa!
Kunde inte åka till Atla för när jag kom hem från skolan eller aa från nyby så hade mamma redan åkt ut till stallet. Men ska plugga lite matte nu och sedan försöka göra omprovet imorgon efter resurstiden så jag hinner plugga imorgon också innan. Bäst att göra det så fort som möjligt så man slipper halka efter i de nya kapitlet...
Sedan ska jag duscha och sooova!!! Har inte sovit ordentligt på länge så skulle behövas.
Hoppas eran dag varit bra iaf!
____________________________________________________________________________________
Saknaaar dig massvis momo ♥♥ Världens bästa, hoppas i djupet av mitt hjärta att du har det bra där uppe
LOVE!

Godmorgon på er


Trött och ny vaken.. Känner för en mjukis dag, så det ska bli!
Tänkte fixa mig lite frukost och sådant innan jag sticker iväg till skolan..
Idag har vi projekt och matte, haha känns ju inte liiite jobbigt..
Efter skolan sticker jag iaf iväg direkt till atla.


Ha en härlig dag!

Tolv timmar med hästar!

Vilken dag.. Är helt slut i både kropp & knopp!

Praktik stod det som sagt på schemat, kom dit vid åtta tiden. Kollade broddar och tog ut hästar i hagen, mockade och fyllde på vatten. Idag gick jag även bort till hingsthagen för att se att de mådde bra + att knacka hål i isen.
Resultatet, alla ville dricka på samma gång. hah så söta! :)
Efter praktiken åkte jag direkt till nästa stall och kollade när Nattis red och fick även testa lite, himla rolig häst!
Tillsist gav vi oss av till min lilla polle, skrittade ut på henne i ca 15- 20 min. Min Älskade Atla! Känns så bra att hon är på god väg att bli frisk! ♥
Så 12 timmar har jag tillbringat min tid i stall idag.. Helt slut, nu blir det en dusch sedan måste jag plugga, men får se om jag orkar. haha är helt sluuut!
En bild på Atlan också som avslut

Gårdagskvällen & denna dag

Gårdagen slutade bra, Alvida kom över. Vi spelade lite kinect och kolla film med cola och ben & jerrys.
Tack för kvällen sweety!
Idag har det inte hänt så mycket, Haft det bra med Tk under förmiddagen och lite sånt.
Mamma och jag åkte ut till Albro (nya stallet) för att skriva på ett kontrakt så nu blir det att flytta på söndag. Förmodligen så blir det kanon! :)
Bild på en liten heeest i de stallet, haha så söööt & liten!

TACOOOS!

Nu har vi varit iväg och kollat på ett stall, där det finns ridhus och även kommer instuktörer regelbundet. Hoppas det blir bra!
Efter det blev jag avsläppt hos Atla. Blev att ta på overallen eftersom det är så himla kallt.. Vi tog en skritttur på grusvägen i ca tio minuter & pigg var hon också. Så mysigt ♥
Å tacos blir det till mat! Mmm, så himla gott!
Ne, nu ska jag duscha så blir jag nog klar lagom till maten.
Ha en trevlig lördag!

Atla

Gammal bild på oss!
Mamma ringde som sagt till Veterinären idag, han sa att vi skulle börja med korta skrittpass i 7-10 dagar och sedan höra av sig till honom igen. Hoppas det blir bra nu..
Var ut och tog en skritt tur efter skolan, så mysigt! ♥

Onsdag!

Onsdagen alltså, idag var det som alla andra dagar, skola.. På förmiddan vad det två från kyrkan som kom och pratade ända till lunch vilket inte var någon höjdare precis.. Vi käkade på Subway som var himla smaskigt. Sedan skulle vi diskutera i en grupp om olika saker, var rätt skoj, blev mycket skratt!
Haha Alvida, så härlig tjej!
& jag kunde inte riktigt hålla masken. :D
Har även varit en sväng med mamma ut till Atla och kollat till hur hon mår, är samma som innan och imorgon får vi se vad vet. säger.
Hoppas eran dag varit bra den också!
Och ha en bra kväll! ♥

''Respekt vecka''

Hade helt glömt bort att göra ett inlägg igår, hade iaf en toppen dag! Vi var på munktel då det är Respekt vecka på skolan, fick pröva på att vara i en annans situation som ex blind eller rullstolsbunden. Vi fick testa basket i rullstoll vollyboll vast man skulle sitta på golvet och sedan en boll som låter när den rullar och då aven ha förbundna ögon, så vi fick veta att det finns sporter även för dom osv. Var däremot bara med på vollybollen.
Efter det var jag med min älskling och senare satt jag och läste ''Dressyr med Kyra'' kul att lära sig varför man gör fel i ridningen och vad det felet gör för inverkan på hästen.. Gäller nu bara att lära in sig det. Men tycker det är lättare att lära in sig rätt genom att veta hur hästen påverkas av ryttarens fel.

Haha ja som ni kanske märker så är jag så sugen på att få börja sätta igång Atla igen så vi kan fortsätta träningen ;)
Men på torsdag har det gått 2 veckor så vi får se vad veterinären säger!
Idag har vi sett någon film om hur folk i Afghanistan har det och efter lunchen kom två poliser och prattade om respekt vad det är och innehåller och lite sådant, var rätt kul eftersom de skojade till sakerna de talade om osv. :)
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på  mer än ett avkopplande baaad! :D

Ha en bra kväll!

Kolla!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ih4rXgQlDek&feature=player_embedded
Jäkla häftigt! En som laggt upp detta på facebook så snodde den till bloggen!
Att hästarna ens kan göra sånna saker helt fantastiskt!! Bästa djuren som finns alltså!'
Nu är det iaf sov dags för min del! Eller ska se ett avsnitt från lie to me innan riktigt bra.
Godnatt på er! ♥

Grattis Älskling på 19års dagen!!

Vad är det för en dag? Nej, de är ingen vanlig dag för det är älsklings födelsedag, hurra hurra hurra!!!  :D
Looove!! Bild tagen på vår 1 & 1/2 års dag! hihi
Vart ute och käkat med hans syster och hennes kille på olearys, Trevligt!

Om möblering

Jahaja, efter jag kom hem från min underbara häst käkade jag och tog det lungt, senare när Tk skulle iväg passade jag på att möblera om i mitt rum. Tog typ 5 timmar eller nå sånt.. Haha men blev ändå helt okey, mer plats i rummet känns det som.
Jag tycker om att för nya lite, skulle egentligen villa ha massa nya saker till rummet och tavlor ny säng hylla aa typ allt. Men det växer ju inte precis pengar på mig. Ska kanske spara ihop så jag får lite fina saker till rummet.
Men nu tänkte jag iallafall kolla på en serie ''lie to me'' heter den. Verkar rätt bra faktiskt, har även bakat mig en kladdkaka så man har nått att mumsa på till serien. ;)

Helg!

Skönt att sova så länga man vill! Idag tror jag det blir en tur ut till stallet och myser lite med min plutt. :) Det är fint väder idag så bäast att passa på att vara ute medans de inte är kallt eller tråkigt vääder!
Mer än så vet jag inte får se vad som händer.
Ha en fin helg!
Love U!

Ledig igen!

Då har första skol veckan gått, med en himla fart! Idag hade vi Idrott så vi håller på med en egen dans typ, riktigt kul. Sen sista lektionen såg vi en film som var rätt så bra, min fredag har altså vart härlig även fast det är fredagen den 13de..
Har bara varit hemma och gosat med älsklingen hela kvällen och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Är sugen på att möblera om i mitt rum, men det blir nog en annan dag.
Hoppas eran dag varit bra!

Älskade Atla!

Imorgon har det gått en vecka utan medicinen och känns som fortarande lika, himla bra att det inte blivit sämre! Vill att dit ben ska vara bra nu nu nu! Hon hade sprungit lite i hagen med kompisarna idag.. Som tur kändes benet lika och hon varken haltade eller reagerade när man tog på benet.

Hugo

Jaha dagen har varit bra! Härlig dag på nyby enligt mig. Förutom att nästa gång vi ska dick är det prov så vi hade typ 20 olika saker att plugga på..
Idag fick jag hugo, riktigt mys häst ändå. Han vart himla gosig!
Hade en rätt kul övning idag då det var typ sits/balans/vikt övning. Sitta i (balanssits) ett konstigt och även jobbigt sätt.. Sedan rida utan stigbyglar & tillslut skulle vi rida typ som ''bågar och slalom'' på långsiderna med endast vikten och ridskolehästar är ju inte lika kännliga som andra hästar om man säger så.. Haha Hugo ville mest springa ikapp hästen framför och inga stigbyglar hade jag så blev lite skumpigt..  Man fick ju inte anväda tyglarna heller, aa förutom ibland. Så blev inte riktigt att rida utan mer att träna på sitsen och vikthjälperna. haha fast kul vare iaf!
Nu är det tänkt att hoppa in i duschen sedan blir det förmodligen att åka och träffa Älskling Ralle å Jeppan !
Ha en hääärlig kväll!

Godmorgon!

Då var det en ny dag igen. Är lika trött som allltid såhär på morgonkvisten. Ska ta och få i mig lite frukost och fixa mig klar för att åka iväg till Nyby Torshälla. Får se vad som står på schemat denna gång.
Har egentligen bara lust att krypa ner i sängen igen det var så svarnt och härligt... Nu fryser jad bara som tusan med hängande ögon..
Ha en bra dag! :)

Näst intill död

Åh är så himla tröött, men klockan är inte så mycket ens.. Suttit här länge och bara funderat över å sova, skulle vara underbart!
Ska iallafall se en film som väntar på mig. Har lite popcorne också så ska nog mysa ner mig i sängen.
Perfekt om jag vore utvilad imorgon.
Hoppas på att min älskling även dyker upp snart så jag slipper se film ensam.

Trött


Första dagen i skolan efter lovet börjar med att jag har glömt nyckeln till skåpet, smart... Efter skolan följde jag med Nattis till stallet. Fin häst var det!

Hjälpte henne med rifningen höll typ som en lektion haha var as kul haha. Bra för oss båda är läringsrikt. Hade tänkt att ta lite bilder men glömde tyvärr bort det...
Ja kom hem vid halv sex och var aaas hungrig då jag knappt fick i mig nått på lunchen, hade varit jätte hungrig innan men så fort jag tog första tuggan började jag må illa.. Såå typiskt!!!

Yrsa har nu fått en ny sko idag, då hon haft en tapp sko, så nu kan jag rida henne iallafall vilket är bra. Funderar på att ta det på torsdag eftersom onsdagar alltid brukar vara så jobbiga med annat... ''/ Aja, får väl se hur jag gör. 

Känner mig himla trött ska fan lägga mig tidigt idag.


Praktik

Då var det slut på lovet.. Tänkte att det var bäst att påminna de på min praktik att det började idag så skickade iväg ett sms. Då skrev de att de kommer och hämar mig halv elva, vilket var skönt, fick mig alltså en sovmorgon, då jag i vanligafall måste upp halv sju när det är praktik.
Dottern var tydligen ledig så hon ville leka med mig hela tiden idag, haha. :)
Var lite anorlunda dag men kul att de inte altid är samma tycker jag. Blev även hem skjusad vi halv fyra.
Kom hem och tog en tupplur, men nu är jag vaken och har precis ätit.
Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt känner jag!
Hopppas eran dag varit bra!

Blir inte alltid som man tänkt.

Vaknade inte alls tidigt, vid 12.. blir nog svårt att ta sig upp halv 7 imorgon..
Idag ska jag iväg till stallet och kolla hur Atla mår, ge henne lite kärlek. Mer än så vet jag inte än..
Ha det bra!

Movie time

Kanske dags att slå på en film och sedan sova så man kan vända tillbaka på dygnet igen till skolan börjar?

Funderar på att se en kriminalare/mysterium hade vart spännande..

Kollade nyss efter det, så får se om någon jag hitta var bra.

Mys med älskling nu då!


CYA!

Ny duschad

AAAAH!
Hejsan!
Nyss duschat, skönt!
Bjuder på en härlig bild bara för jag har tråkigt.. Haha!
Känner för att ha mysigt med godis och film men för lat för att köpa och hitta ngn film.. :(
Aja får väl se hur de slutar. :D

ÅH VILL HA HUUND!

Hade en trevlig kväll igår Hemma hos Alvida hunden Nellie, Emma var även där!

Idag vaknade jag av att Alvida ringde och villa lura i mig att följa med till Apoteket men det var stängt så fick åka in till stan och leta, tillslut hittade hon de efterlängtade.
Har suttit här framför datorn ett tag nu och kollat efter sommarjobb men verkar dåligt att leta på internet.. Måste ju ha de annars blir man utan pengar hela sommeren och hur kul är det? Vill ävet ha en hund att ta hand om men hittade inte nått om det heller just nu, får väl hålla lite utkik.. Hoppas på att kunna få en egen hund en vacker dag, men det vet man ju aldrig..
Tråkigt att lovet snart är slut.. Måndag blir det prktik igen.. Men snart är det sportlov igen, man får tänka så antar jag om man vill ha orken.
Nu ska jag ta ett glas Kall cola och bara ha det bra, Heejs!
Miss U

Allt eller inget

Gårdagen var mycket bra! Satt hemma hon Nattis och Maja var där också. Blev bjuden på några glas vin som de hade, så snällt! När klockan närmade sig tolv gick jag vidare och träffade Tk och Ralle, sedan gick tk med mig hem.
Idag har det inte hänt så mycket spelat Xbox kinect med min bror och även mamma prövade hahaha!
Får väl se om dagen ha något att erbjuda.. :)
Vill ha sommar NUU!!!

Dagen

Sen morgon för min del, vaknade typ halv två.. så mamma for ut till stallet ifall veterinären skulle komma sen kom jagefter jag hade ätit och sånt. Men självlkart när jag kommer dit så har veterinären precis åkt.. haha. Fick iaf klappa lite på Atla ;)
Hon haltar inte eller så men eftersom hon fortfarade har en liten knöl just vid kotskensidan eller vad det nu heter, så tyckte han att vi skulle vara försiktiga med att sätta igång henne.. Efter två veckor ungefär kan vi sätta igång henne om de blivit bättre eller är lika som nu eftersom det kan bli som ett ärr den där knölen. I värsta fall måste vi åka in till strömsholm om det inte blivit bra. Men han tyckte det såg bra ut och trodde inte det skulle behövas! Så Hoppas verkligen att vi inte behöver göra det!
Nu har jag iallafall fått mat i magen och tänkte väl gå iväg till en vän och ha lite skoj!

Ha det bra!

Håll nu tummarna!

Idag har jag vart på tuna park med min bror och TK vi köpte kinect till Xboxet. Hehe det är rätt kul ändå! :)
Har sen inte haft så mycke för mig.. Mest suttit och spela med dom, men nu ska jag och älsklingen kolla på en film känner att ögonen är lite trötta..

Imorgon ska mamma ringa till vetrinären för att han ska komma och se ifall Atla är bra nu. Håller verkligen tummarna på deet! Vill att vi ska kunna sätta igång min stjärna igen.

2012

Att det redan har gått ett år.. Hade det trevlig på nyår! Kollade på massa raketer bland annat haha.

Har inte skrivit på ett tag då jag heller inte har haft så mycket att skriva om.. Har precis ställt in kladdkakan jag bakat i ungen, ska mumsa i mig lite och kolla på någon film kanske. :)
Har varit en sväng till stallet idag, Atla är på godväg mot att bli bra! Känns härligt! Evigheter sen man fick rida lillen känns det som.. Haha kom på mig idag att Atla är inte så liten längre hon börjar ju faktiskt bli en stor flicka. ;)
Tog en ridtur i regnet med Karin fick testa hennes häst Rökkvi. Himla stor jämfört med Atla, Stora kliv. Det är kul att testa rida andra än bara sin egen tycker jag! Specielllt nu också när Atla inte är helt frisk än.
Ne, nu måste jag kolla till kladdkakan heejs! :D
RSS 2.0