Loov!!

Sådär ja, nu är man ledig en vecka! Varit en riktigt lugn daag i skolan sov lite då och då haha. Imorgon åker jag iväg till Luleå och hälsar på paappa och sånt, blir nog kul.
Igår hade vi stall möte, tror det kommer bli riktigt bra iaf. Atla mår fint, är väldigt pigg, man ser på henne när man är ute och går att hon gärna skulle vilja busa lite. Haha min sötnöööt!
Får se vad som händer dag, ska iallafall vara med min underbara TK idag!!
Hoppas ni hare bra!
My loove, Hehe.
Jag Älskar dig mest av allt mitt hjärta! :)

Länge sedan..

Ojoj.. Känner att det var ett tag sedan. Plugg och plugg hela dagen lång, men är äntliiiiigen klar! Tycker inte om att jag ska göra allt i sista minuten, det ska det bli ändring på plus min dåliga uppdatering på bloggen..  Ja imorgon ska jag iallafall lyckas redovisa mitt arbete om hästen och ormen som jag gjort. Håller tummarna att det går bra.
Tänkte skriva lite om min häst som förvandlades till en vildhäst för en dag. haha!
I torsdags skulle jag promenera henne och oj så kul hon tyckte det var, kunde inte riktigt gå normalt utan trippade fram och ställde sig på bakbenen emellan åt. Men nu håller hon iallafall alla benen i marken!
Dagen innan alltså i onsdags så skulle jag ock mamma försöka ta bort Stlas stygn, håll aldrig på att få bort dem tillen början.. Men efter en lång stund med mycket om och men så var dem borta! Atla var så duktig så och stod så fint men lite less på att stå still blev hon nog minnsan men himla snäll häst måsta jag då säga att hon är ändå. Mitt hjärta!
Det är inte långt kvar nu iallafall, den 20:de blir det återbesök, så då får vi veta om hon är helt återställd och om vi kan börja sätta igång henne eller så, hoppas det ser bra ut! Idag tog mamma bort bandage också så nu närmar det sig verkligen. 
Så glad hon måste vara att änligen får vara ute, även fast det inte är världens lyx hage, utan bara ett lite fjutt.. ;)
Vackraste! ♥

Praktik snart!

Sååå härligt med sovmorgon, ska snart sticka iväg till praktiken och får sedan skjuts till Atla efter det så lär vara hemma rätt sent idag.. Haha men det äre värt! :D
Ha en bra dag i de fina vädret!♥

Veckan lider mot sitt slut

Att jag alltid glömmer att blogga, men passar iaf på när jag hinner eller har tid!
Under helgen har jag kollat igenom lite gamla bilder, det var en hälig tid..
Så tänkte lägga upp en hel del!
Haha så små vi var, Nattis, Frida och jag på ridlägret i Tveta 2007
Åh, Min första medryttar häst. Han var så go lilla Minton!
Haha prinsessa och prins, så fina så på maskiradhoppningen. : )
Hahaha, Anna när stöveln fastnade i leran dom var tvungna att gräva bort leva för att få upp stöveln. Himla kul vi hade det! :D
Han en massa härliga bilder från förut då jag inte hunnit testat rida islandhästar, och då var det kört, jag fastnade för dom vackra hästarna direkt!
Min lilla plutt var kanske ca 2-3 månader efter vi varit och hämtat hem henne! så gullig ♥ Är lyckligast i världen att jag har så snäll mamma som köpte henne!!!
Snart så blir du bra igen!!♥
September 2010
Första tävlingen med Atla i lättklass.
8 i placering b-final 4,77 i poäng
Rosett fick vi också! Lite rädd för att ha den på tränset var hon, men det ska hon väl kunna vänja sig vid med åren ;). Hoppas vi kommer ut på tävlingsbanan igen, är så roligt!

Måndag, hela dagen lång.

Sådär, äntligen landat på stolen. Praktik stod på schemat, hann med en hel del, mocka kolla till ute hästarna, haha så kul alla vill komma fram och gosa samtidigt man blir helt omringad varje gång man går in i hagen! Såå goa!
Tvättat vattenkopparna har jag även gjort och dela & fläta Hrrekurs man (den FINA hingsten). En del utav det jag gjort idag.Efter praktiken var det bara att skynda sig hem och fixa till sig lite fort för att springa iväg till bussen så jag skulle hinna till ung och hämta nytt rec.
Å Tråkigt nog så har jag inga bilder att bjuda på.. 
Resten utav kvällen ska tillbringas med min bästa, massa mys!
Ha det bra, för det ska jag!

Vackra vädret!

Underbart med vår vädret, stack i väg till stallet vid 3 tiden och har nydligt kommit hem. Hade ju varit perfekta vädret för en uteritt...
Så vad man ska hitta på resten av dagen?
Aja, Det väntas att se, nu ska jag iaf hoppa in i duschen!
Ha en bra dag!

Det var ett tag sen...

Oj, så fort tiden går, jag hinner knappt med att göra någonting alls längre.. Speciellt inte att sitta vid datorn, haha.
Är en hel del i skolan, slutar sent enligt mig plus att man ska hinna med att åka till stallet näst intill varje dag så har inte så mycket tid ut över, tråkigt nog. Ibland är dagarna helt enkelt för korta. Menmen..
Min lördag har  i alla fall varit himla härlig! När jag vaknade i morse kollade jag på en jätte rolig film, vem vet kanske därför jag varit på så glatt humör hela dagen. Hunnit med att städat och Har spelat kort och uno med min kärade TK och även min bror, var trevligt! Vi gjorde också mat efter det å inte vilken mat som hellst häller utan det blev tacos idag, så himla gott! Efter maten vart det också en prommis med Alvida vilket var skönt, att komma ut och röra dig lite!
________________________________________________________________________________________________
Vill också  tala om hur glad jag är över att operationen i onsdags gick bra, veterinären tyckte att prognosen ser bra ut!!! :D
Min underbara häst blir förmodligen bra, hon ska stå på box vila i 2 v. sedan ska styngnen bort och hon får börja promeneras, sedan om 6 v. ska hon på åter besök.
Längtar så mycket tills vi kan komma igång igen!
Första sommaren med atla. Är så glad att jag har henne! ♥
RSS 2.0