Så lycklig haha! ;)

Första dagen i skolan, vilket var kul att träffa alla men nog var jag himla trött må jag säga.. Igår var det praktik, helt okey!
Efter skolan idag hade jag tänkt att åka till stallet men kände att jag inte orkade, så bestämmde mig för att sova men självklart så kunde jag inte somna bara för det..  Mycket konstigt de där, jag som var så trött. Då bleslöt jag för att följa med mamma till stallet ändå.
Stod och borstade på Atla i boxen på väntan att hovslagaren skulle komma för att ta av Atla skorna då dom inte får vara på under operationen som kommer.
Efter det stod jag utanför boxen och pratar med henne, så från ingenstans kommer hon och ger mig en puss! Åh min lilla bebis, första gången på hela tre år!! Haha blev helt paff.. Sadan fick jag två till! Min älskade häst hon är för go!♥
Nu kommer jag väl ändå kunna somna iaf känner att huvudet knappt hinner med mig längre..
Ha det bra!

Snart slut på det roliga..

Nu börjar lovet rulla mot sitt slut.. och våren tar fart!
Har gjort en hel del och inte riktigt haft orken att sitta vid datorn, därför jag inte har kommit mig för att skriva här..
Igår fyllde i alla fall mamma år, så jag och Tk stack iväg till Tuna park för att köpa henne någon fin present till henne och hittade denna fina sak  som vi beslutade oss för att köpa! :)
Här är också lite bilder ifrån min och Nattis ridtur som vi tog i tisdags i det fina vädret!
Jag på Loki ( En i stallet som äger den som var snäll och lånade ut han)
Nattis och Egga!
& en Glad ryttare.. :D
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag åkte Mamma och jag till stallet fixade till atla och borstade henne och lånade även Loki igen, som vi ska få hjälpa till lite med eftersom Atla är skadad. Han är en unghäst och förstår inte riktigt hjälperna så vi får väl se hur det går och hur länge det varar! :)
Vi har nu fått en tid till operationen som kommer att ske den 7de om jag minns rätt.. håller tummarna att allt kommer gå bra för min älskling!!! ♥

Duktig tjeeej

Hejsan, har visst glömt att tala om vad som hände igår..
Var duktig och tränade med Tk, så idag har jag ju träningsvärk lite här och var. Men man känner sig så hilma duktig efter man tränat. Min plan är iaf att fortsätta med träningen, nu när inte atla är helt okey måste ju iallafall jag hålla igång.
Min bror fyllde också år igår så blev lite fika! ;I
Hann också med att åka till stallet för att mocka och hälsa på atlan!
Tänker på henne typ hela tiden är så orolig över hur det kommer bli.. Har varit i stallet varje dag sen i fredags. Min lilla älskling hon är ju bara för underbar. Hoppas i djupet av mitt hjärta att hon blir helt okey!! ♥

 

 

Idag har jag också varit hos min plutt och borta och gosat! Sedan kom jag hem och kollade film, och nu tänkte jag tillbringa resten av kvällen med min TK och massa gott!

Ha det bra!

LÖÖÖRDAG!

Skön att vara lediga? Det tycker då jag, så härligt att slippa vakna av att klockan ringer!! :)
Vaknade runt tio tiden åt frukost och stack iväg till stallet.
Så nu har jag kommit hem från stallet, var där och mockade, fyllde på vatten och la in hö i boxen. Borstade även och gosade med min älskade Atla. Mys!
Fick också lite motion på de då jag tog en annan buss, vilket då tar det 25 min att gå från bussen till stallet, så fick mig en promenad på 50 minuter sammanlagt eftersom jag tog den bussen hem också. Sitter ju aldrig fel!
Hoppas på en fortsatt bra lördag!
Ha det fint!

Atla

Mitt hjärta! Du gör mig så glad, är så lycklig som har dig!
Du måste bli bra!
Älskar min lilla Atla!♥

Kvällsfodring

Nu sticker jag och mamma iväg till stallet, då vi även ska ta hand om kvällsfodringen idag.
Min älskade Mamma och Atla!

LOOOV!

Kom hem för skolan för en liten stund sen, sista dagen för mig, så nu har jag lov. Himla sköönt!
Tog ledigt imorgon pga. att vi ska till strömsholm med Atla som sagt så tänkte att jag måste ju få följa med och se hur det går.
Får se vad som kommer att ske under lovet nu när Atla är halt och jag inte kan rida, men kommer självklart åka dit iallafall! :)
Haha Loooove you! ♥

Onsdagen



Heej på er!
Igår var det teori på skolan, skulle svara på massa frågor. Sedan bar det av till nyby. Red Tango, vilket gick bra! Red en rätt så kul övning också ;)

Snoddde bilden av http://fannniee.blogg.se/



Efter stallet drog jag hem och bara hade det mys med min älskling. :)

Halt igen..

Blev ingen ridning i lösdags då vi upptäckte att hon var halt... Stackars liten, men mamma ringde till veterinären och vi fick en tid bokad för ultraljud på fredag, då blir det att åka till strömsholm för att ta reda på varför hon blir halt.

Jag håller tummarna på att hon blir frisk snart, mitt hjärta!

Ursäkta för dålig uppdatering..

Helt okey vecka, och härligt nog bara en till kvar innan det blir lov! Lovely!
Har en hel del saker att göra, Måste plugga matte som jag ligger efter i och vi har prov på tisdag.. Har en svenska uppgift att göra klart till på måndag. Plus en engelska uppgift.. USCH!
Mycket att göra på så kort tid enligt mig.. och det ät ju inga roliga saker heller, då jag är bra på att skjuta upp på det..  Haha men ikäll ska jag och mamma iallafall ut till stallet, rida och sedan har vi kvällspasset idag, vilket innebär att vi ska fodra och ge hästar vatten och lite sånt :)
Hoppas ni haft det fint och får en härlig helg! :)
Kanske tar lite kort i stallet senare som kommer upp.

Stalldag med mammiii

Vilket jäkla väder.. Svin kallt ute!

Men men jag tog mig i alla fall iväg ut till stallet och hade med mig mamma som sällskap, vilket aldrig sitter fel.
Ridhuset var också ledigt idag och hade det alldelens för mig själv. :D
Mamma var igår och red Atla då töltade hon henne, så jag gjorde detsamma idag. Vi håller på att öka ridpasset med mera trav och tölt. Atla var idag väldigt fin började med tölten och försökte få henne att trampa under sig så hon blir lättare på framdelen, så att hon får ut sina rörelser. Hennes trav varäven bra, hon längde stegen mycket bra så är riktigt nöjd!
Imorgon ska mamma rida och jag kolla på hur Atla rör sig, spännande!
Resten utav lördagen tänkte jag tillbringa med min ÄLSKLING!
Haha söt bild! ;D
Hoppas eran lördag varit fin trots det kalla värdet!

Torsdag snart FREEDAG!

Hej på er!
Känns som att jag har fullt upp heela tiden.. Hann inte ens sitta vid datorn igår kom hem från Nyby klockan fyra igår käkade sedan vidare för att rida Atla så kom hem runt nio tiden & var helt slut..
Idag var det skola Engelska och svenska hela dagen lång... Efter skolan sprang jag till bussen men missade den preciis.. Så typiskt.. Kom fram till stallet tillslut ändå. Var inte de härligaste vädret direkt fryste näsan av mig. Haha :(
Men alltid kul att vara med älskade Atla!
Älskar Diig plutt! ♥
RSS 2.0